Elinympäristömme kehittämiseksi

Elinympäristömme kehittämiseksi

tiistai 28. tammikuuta 2014



Kevättä kohden yhdessä?

Kuten aiemmissa teksteissäni olen kertonut, asukaskyselyni pohjalta, on Nummenkylään saatava nuorisolle osoitetut tilat.
Nyt olen ottanut seuraavan askeleen kohti yhteistä päämääräämme.
Laitoin “vireille” asiaa koskevan kuntalaisaloitteen, joka tähtää valtuuston käsiteltäväksi. 

Aloite löytyy netissä sivulta 



  


siihen kerätään nimiä myös ihan perinteisillä allekirjoituksilla paperiversioon.


Olen tiistaina 21.1.2014  sekä keskiviikkona 22.1.2014 kiertänyt muutaman ystäväni kanssa asuinalueellamme ovelta ovelle ja saanut erittäin hyvän vastaanoton hankkeelleni. Tarkoituksenani on lähiaikoina mennä myös Järvenpään aseman kupeeseen sekä torille nimiä lisää hankkiakseni.
Kunhan saan nimiä tarpeeksi kasaan, ilmoitan taas jatkotapahtumista täällä blogissani.

Töitä tämän eteen on tehtävä paljon ja siksi olisinkin oikein mielissäni, jos joku teistä lukijoista olisi valmis auttamaan minua nimien keräyksessä, kysehän on kuitenkin loppujen lopuksi yhteisestä asiasta, lapsiemme edusta, toiminta mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä minuun sähköpostitse os. emmimakinen76@gmail.com

Aloitetta voi edistää myös levittämällä tietoa ja tuota nettiosoitetta mistä aloitteen voi allekirjoittaa, mahdollisimman monelle Järvenpääläiselle.


Lisäksi on avattu myös Facebook-sivu, missä asiasta voisi käydä keskustelua tarkemmista yksityiskohdista ja ideoista hankkeen suhteen ja muuten nummenkylää koskevista ajatuksista. 

Se löytyy nimellä “Nummenkylän Tulevaisuus”.

Käy tutustumassa osoitteessa




Nyt peukut pystyyn ja toivotaan kevään tuovan meille onnistumisia tämän suhteen.

Ystävällisin terveisin Emmi Mäkinen, naapurisi.

P.S. Olemme muutaman äidin kanssa miettineet kuinka olisi kiva tavata enemmän alueella asuvia ja mietimme, jospa menisimme ruukkupuiston kupeeseen laskemaan mäkeä ja luistelemaan laskiais- sunnuntaina 2.3.2014.(tarkemman ajan suhteen ei vielä suunnitelmaa, ilmoitan sen lähempänä ajankohtaa täällä blogissa)Tule mukaan tutustumaan naapureihisi ja jakamaan ajatuksiasi sinne kanssamme. Nummenkylässä kun ei koskaan “tapahdu” mitään niin laitetaan tapahtumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti